Ep! Què hi ha bona gent?
L'altre dia tot endreçant la nevera vaig decidir escriure totes les idees de plats que em venien al cap i que tenia ganes de intentar o tornar a fer. Així que ja us aviso: properament al meu blog i al meu perfil de cuiner trobareu...
- Peus de porc amb naps (iec*)
- "Remake" de la sopa japonesa d'algues i peix
- Rotllets vietnamites de carn i verdura
- Canelons de verdures de dues textures amb gules
- Vull aprendre a fer cargols!
- Pinya farcida
- La truita més catalana de la història: Truita de butifarra amb mongetes a l'aroma d'allioli (parcialment iec*)
- Llenguado a la mel amb salsa d'ametlles
- Calçots d'estar per casa (iec*)
- Pop amb "cachelos"
- Caldo Galego
*iec: inspirat en clubdecuines
I això és tot de moment, que tampoc és poc... mmmm! Quina bona pinta que té el menú!
De moment conformeu-vos amb les receptes que he anat publicant!
Hola àngel, ja veig l'avançament de receptes! justament avui en publicaré una després d'uns dies sense publicar on hi he posat (com a acompanyament) una mena de "calçots" d'estar per casa, i ho poso entre cometes perquè no són ni calçots jeje bé ja ho veureu! ja estaré al cas quan els publiquis jeje :)
ResponderEliminarEp! Ja l'he vista, l'he comentada i l'he puntuada.
ResponderEliminarBona recepta... jo tinc ganes de fer alguna cosa amb salsa de iogurt. Podria ser una variant d'aquesta mateixa recepta. No sé, ja veurem. Salut i gracies per deixar el teu comentari!! ;-)
I als que no sapigueu de quina recepta parlem, us deixo un enllaç directe a la recepta publicada per la Bet.
http://www.clubdecuines.cat/recepta/salmo-amb-crema-de-formatge-i-ceba-calsots-i-cruixents-de-botifarra-negra/5652
I respecte als calçots d'estar per casa, només dir que ja vaig perfilant la recepta.
ResponderEliminarEstà inicialment inspirada en una altra recepta del Cdc -Clubdecuines- "la calçotada urbanita" d'humbertmallafre.
http://www.clubdecuines.cat/recepta/calsotada-urbanita/5475
Al final crec que serà un plat complert, únic, principal, que es dirà: "els dos millors amics del romesco" i intentarà combinar calçots i bacallà amb aquella salsa tan bona. Tot d'una tacada.
També publicaré aviat la recepta de cap i pota, que he trobat unes fotos que tenia perdudes a l'ordinador i les quals havia oblidat publicar.
Salut a tothom!!