lunes, 15 de marzo de 2010

Projectes gastronòmics per les properes setmanes

Ep! Què hi ha bona gent?
L'altre dia tot endreçant la nevera vaig decidir escriure totes les idees de plats que em venien al cap i que tenia ganes de intentar o tornar a fer. Així que ja us aviso: properament al meu blog i al meu perfil de cuiner trobareu...


  • Peus de porc amb naps (iec*)
  • "Remake" de la sopa japonesa d'algues i peix
  • Rotllets vietnamites de carn i verdura
  • Canelons de verdures de dues textures amb gules
  • Vull aprendre a fer cargols!
  • Pinya farcida
  • La truita més catalana de la història: Truita de butifarra amb mongetes a l'aroma d'allioli (parcialment iec*)
  • Llenguado a la mel amb salsa d'ametlles
  • Calçots d'estar per casa (iec*)
  • Pop amb "cachelos"
  • Caldo Galego
*iec: inspirat en clubdecuines

I això és tot de moment, que tampoc és poc... mmmm! Quina bona pinta que té el menú! 
De moment conformeu-vos amb les receptes que he anat publicant! 





3 comentarios:

  1. Hola àngel, ja veig l'avançament de receptes! justament avui en publicaré una després d'uns dies sense publicar on hi he posat (com a acompanyament) una mena de "calçots" d'estar per casa, i ho poso entre cometes perquè no són ni calçots jeje bé ja ho veureu! ja estaré al cas quan els publiquis jeje :)

    ResponderEliminar
  2. Ep! Ja l'he vista, l'he comentada i l'he puntuada.
    Bona recepta... jo tinc ganes de fer alguna cosa amb salsa de iogurt. Podria ser una variant d'aquesta mateixa recepta. No sé, ja veurem. Salut i gracies per deixar el teu comentari!! ;-)

    I als que no sapigueu de quina recepta parlem, us deixo un enllaç directe a la recepta publicada per la Bet.

    http://www.clubdecuines.cat/recepta/salmo-amb-crema-de-formatge-i-ceba-calsots-i-cruixents-de-botifarra-negra/5652

    ResponderEliminar
  3. I respecte als calçots d'estar per casa, només dir que ja vaig perfilant la recepta.
    Està inicialment inspirada en una altra recepta del Cdc -Clubdecuines- "la calçotada urbanita" d'humbertmallafre.

    http://www.clubdecuines.cat/recepta/calsotada-urbanita/5475

    Al final crec que serà un plat complert, únic, principal, que es dirà: "els dos millors amics del romesco" i intentarà combinar calçots i bacallà amb aquella salsa tan bona. Tot d'una tacada.

    També publicaré aviat la recepta de cap i pota, que he trobat unes fotos que tenia perdudes a l'ordinador i les quals havia oblidat publicar.
    Salut a tothom!!

    ResponderEliminar